LEFWIJF!

YES eindelijk is het zo ver!
Een van mijn mooiste dromen is uigekomen! Een boek schrijven samen met andere inspirerende vrouwen. LEFWIJF is geboren! Een prachtboek van 208 pagina’s vol leesplezier!

Vorig jaar kreeg ik de gelegenheid om via Lucinda Douglas een boek te schrijven samen met 49 andere fantastische vrouwen. Iedereen heeft haar eigen unieke redenen om te schrijven. Zo heb ik ook mijn verhaal op papier kunnen schrijven.

Ik voel mij heel erg dankbaar en gezegend om mijn persoonlijke reis te vertellen in een boek. Van jongsaf aan heb ik veel korte verhalen geschreven en veel poëzie.

Deze heb ik helaas nooit kunnen publiceren, maar het is altijd wel een droom geweest om een boek te schrijven.  Hoe mooi is het om de mogelijkheid te krijgen om co-auteur te worden! Deze kans kan ik niet voorbij laten gaan.

Ben je nieuwsgierig naar mijn persoonlijk verhaal?
Heb jij een boost nodig om jouw  dromen waar te maken?

Dan kun je vanaf heden het boek ‘LEFWIJF’ bij mij bestellen. Je kunt het jezelf cadeau doen of als geschenk aan een geliefde.  Wil jij een persoonlijke gesigneerde exemplaar van LEFWIJF ontvangen? Dat kan! Laat me gerust weten, ik doe het met alle liefde!

LEFWIJF is verkrijgbaar in twee vormen:

1.  Als schitterende paperback formaat (een hardcopy boek). De investering is EUR 23,50 (incl BTW). De verzendkosten zijn EUR 4,50.

2. Als PDF formaat. De link om het PDF formaat te downloaden krijg je binnen twee dagen na betaling.

Je kunt alvast een pre order plaatsen voor de paperback versie. Dit kan via een privébericht of mail naar info@solyflores.nl Na ontvangst van je betaling ontvang je het boek binnen een week.

Heb je vragen of suggesties, laat het weten via een privébericht  of info@solyflores.nl

Alvast bedankt en veel plezier!

Veel liefs,
Astrid

In het kader van het boek deed ik een interesant interview met Lucinda Douglas. Benieuwd? Bekijk het filmpje hieronder.