Digibloemen met een boodschap

Sol Y Flores Astrid Aliredjo

Lieve bezoeker,

Wil jij iemand een digitale bos bloemen sturen? Voor bemoediging, liefde of gewoon om ze te laten weten dat je aan ze denkt? Ik ben Astrid van Sol y Flores en ik stel graag een digitale bos bloemen uit eigen werk samen voor iemand die jou dierbaar is.

Hoe werkt het? 

  • Stuur mij een mail met de naam en het telefoonnummer/ e-mailadres van de persoon die jij een digitale bos bloemen wilt sturen. Je kunt mij ook mailen op info@solyflores.nl
  • Vermeld de reden waarom jij een digitale bos bloemen naar deze persoon wilt sturen
  • Geef aan welke digitale bos bloemen jij wilt sturen door tikkie 1 of tikkie 2 te kiezen.

Tikkie 1. HART ONDER DE RIEM – DIGITALE BOS BLOEMEN VAN € 10

De ontvanger krijgt een mooi plaatje van een bos bloemen uit eigen werk met liefde gecreëerd. Daarnaast krijgt hij/zij een mail met bemoedigende woorden die ik zelf samenstel. Tevens kun jij in eigen woorden de reden aangeven waarom die persoon bloemen van jou ontvangt. Jouw boodschap stuur ik mee in de mail.

Tikkie 2. CHRISTELIJKE BOS BLOEMEN – DIGITALE BOS BLOEMEN VAN  € 20

  • De ontvanger krijgt via Whatsapp een digitale bos bloemen en jouw persoonlijke reden waarom hij/zij deze ontvangt.
  • Ik maak met de ontvanger een bel afspraak van maximaal 20 minuten waarin er naar wens ruimte is voor bemoeding en gebed.

Een simpele manier om liefde te verspreiden en elkaar te ondersteunen!

Wie wil jij blij maken met een digitale bos bloemen? Laat het weten via deze link of stuur een mail naar info@solyflores.nl

Met bloemige groetjes,

Astrid Aliredjo
Creatieve brein Sol Y Flores

 

Belangrijke voorwaarden
– Aanvragen voor het sturen van digitale bossen bloemen worden binnen 24 uur in behandeling genomen
– De digitale bossen bloemen worden enkel gedurende werktijden verstuurd. Dat wil zeggen van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur. Aanvragen kunnen ten alle tijde naar info@solyflores.nl verstuurd worden.
– Wij garanderen dat persoonlijke gegevens (o.a. e-mailadressen en telefoonnummers) zorgvuldig worden behandeld en alleen gebruikt worden voor de dienst Digibloemen met een boodschap.
– Gesprekken naar aanleiding van telefoonsessies worden vertrouwelijk behandeld.